Een holistische visie is een denkbeeld dat ervan uitgaat dat geest, lichaam en ziel een dynamisch geheel zijn. Zowel je eet- en leefwijze, erfelijke invloeden, emotionele gesteldheid en externe factoren zoals je omgeving zorgen ervoor wie je bent en hoe je je voelt. Als alles in harmonie plaatsvindt, kan de energie vrij stromen, je voelt je fit en vitaal.

Bevinden zich blokkades in jouw systeem dan stroomt die energie anders. Kan er zelfs een vicieuze cirkel optreden waar je maar moeilijk uit komt. Allerlei klachten kunnen zich voordoen. Het is belangrijk om jouw zelf regulerende (zelfherstellend) vermogen van jouw lichaam zijn werk te laten doen. Je zult ervaren dat je veel meer kracht en potentieel in je lichaam hebt dan dat je wist. Holistisch in balans zijn zorgt voor een betere gezondheid, meer energie en balans.

Anders ademen, koud douchen, mediteren of yoga beoefenen het helpt allemaal om een betere balans te vinden, oude patronen te verlaten en nieuwe wegen te bewandelen. Ook het bewust worden van jouw eetpatroon en het gebruik van de juiste natuurlijke voedingsmiddelen behoren bij een holistische gezondheid. Tijdens onze coaching-sessie zullen we aandacht schenken aan de mogelijke veranderingen die voor jouw haalbaar zijn.

Sending
User Review
0 (0 votes)
Comments Rating 0 (0 reviews)