Mindset en business coaching

Business coaching naar een vitale mindset

Mindset is het Engelse woord voor ‘overtuiging’ en het staat voor de manier waarop we kijken naar onszelf en onze kwaliteiten. Het bepaalt voor een groot gedeelte wat je doet en wat je kunt bereiken in het leven. Carol Dweck ontdekte dat er een vaste mindset en een groeimindset bestaat.

Vitaal ondernemen begint met een groeimindset.

Groeimindset, vitaliteit en ondernemen zijn drie onderdelen die hand in hand gaan. Een groeimindset houdt in dat je openstaat voor leren en ontwikkeling, terwijl vitaliteit betekent dat je een gezonde en energieke levensstijl nastreeft.

business coaching

Door de hectiek van alle dag komt onze gezond, vitaliteit en zelfzorg maar al te vaak te kort. Te weinig aandacht aan gezondheid en vitaliteit breekt ons na verloop van tijd op. Opgebrand te weinig energie zijn maar al te vaak het gevolg.
Slecht slapen en piekeren zijn het gevolg en er knaagt iets aan ons….

Ademcoaching een vast onderdeel van vitaliteit

Door middel van 1 op 1 coaching bespreken we samen welke factoren in jouw leven aangepakt kunnen worden om weer fit en vitaal te worden. Jouw ademhaling is een essentieel onderdeel bij vitaliteit. Ademcoaching leert je jouw ademhaling in te zetten om van de vlucht/vecht reactie naar rust en balans te gaan. Jouw ademhaling leert je om weer goed te slapen, te reflecteren en uitgerust wakker te worden.

Een gebalanceerd leven

We kijken naar alle aspecten die invloed hebben op een meer gebalanceerd leven. Lifestyle, woonwerk balans, samenwerken met collega’s en personeel, verbindend communiceren, een familieopstelling om te achterhalen waar blokkades of gedrag vandaan komt. Alles is gericht op vitaliteit, ademen, reflecteren en groeien.

Een groeimindset gaat je helpen om met nieuwe energie naar jouw leven te kijken. Ook bewegen (dat hoeft niet altijd sport te zijn) nemen we mee. Aandacht voor jezelf en je lichaam. Luisteren naar de signalen van je lichaam en daar waar mogelijk een reset of verandering aanbrengen.
Soms betekent dat het nemen van een ijsbad, in andere gevallen een fikse wandeling. Ik laat je kennismaken met een andere manier van luisteren naar je lichaam. Is er nog iets om los te laten? Ik begeleid je om bijvoorbeeld op de Sadhu-board te gaan staan.

Vitaliteit en balans

Vitaliteit omvat niet alleen fysieke gezondheid, maar ook mentale, emotionele en spirituele gezondheid. Het gaat om het vinden van balans en veerkracht in je leven en het blijvend nastreven van gezonde gewoonten.

Wil je worden begeleidt naar een betere ademhaling, een groeimindset en meer vitaliteit, klik dan hieronder en maak snel een afspraak.

Laten we een afspraak maken
fixed mindset

Vitaliteitsblogs? There you go!

buteyko auto immuun ziekteVitaliteit
23 mei 2024

Buteyko en auto immuunziekten

Buteyko en auto immuunziekten. Het valt me als Buteyko ademtherapeut op dat er de laatste maanden steeds vaker “auto immuunziekten” voorbij komen. Ook word ik als Buteyko ademtherapeut vaker en…
Psoas de spier van jouw ziel.jpgVitaliteit
13 mei 2024

Waar ligt de psoas?

Waar ligt de Psoas? Diep in je lichaam bevindt zich de psoas, een spier (eigenlijk 3 spieren) die de verbinding vormt tussen je boven- en onderlichaam. De psoas loopt van…
stress vitaliteit neus ademhalenVitaliteit
7 mei 2024

Vitaliteit, stress en door de neus ademen

Vitaliteit, stress en door de neus ademen We hadden gezamenlijke LinkedIn connecties. Dat was de aanzet om toch maar eens contact op te nemen. Een mooie 50 er die heel…