Over mij

Mindset, vitaliteit, veerkracht, ademhaling, voeding en vooral lachen en genieten zijn de onderdelen bij een coachingstraject van B-Me.

Als we altijd ons gevoel zouden volgen zouden we iedere dag dansend door het leven gaan.

Opvoeding, overtuiging, omgeving, voeding heeft ervoor gezorgd dat we uit balans raken. Dat is ook waar mijn verhaal begint en waarom energie en vitaliteit mijn leven veranderde.

Energie en vitaliteit weer op orde brengen.

Ik ben Ron Groot en vanaf mijn 28e levensjaar ondernemer en heb twee organisaties mogen opzetten en uitbouwen. Intensieve jaren waarin je als ondernemer alle facetten mag ondervinden. Leuke en minder leuke ervaringen, 25 jaar lang.

Enkele jaren geleden moest ik het laatste bedrijf verkopen omdat ik ernstig ziek was…. Ineens zonder aankondiging ….ernstig ziek. Dat was een onverwachte wending.

Weg waren mijn dromen, weg was mijn toekomst, tenminste dat dacht ik. De prognose was niet goed, ik besloot in een split second me er niet bij neer te leggen.

Nu, 7 jaar later…

Nu 7 jaar later kan ik terugkijken op een periode waarin ik immens veel heb geleerd over mezelf. Ik stond niet in mijn kracht, zag het structurele energie lek niet, waardoor mijn vitaliteit verdween en er ziekte voor terugkwam. Het medische pad heb ik nooit verlaten maar mijn eigen pad is steeds belangrijker geworden.

Door de juiste stappen te nemen, opnieuw energiek te zijn, te reflecteren, te groeien maak ik me geen zorgen over de toekomst, heb ik weer dromen, durf ik te dromen, geniet ik volop en heb ik nieuwe energie.

Ik zie mezelf als een voorbeeld hoe het anders kan en wil dat graag delen en anderen begeleiden op hun pad naar een groeimindset met meer energie en vitaliteit en een betere ademhaling. Als Buteyko ademcoach begeleid ik je in Eindhoven naar een betere ademhaling.

Ontdek mijn aanpak

Vitaliteitsblogs? There you go!

verbonden ademhalingVitaliteit
16 mei 2023

De kracht van verbonden ademhaling.

Kracht van verbonden ademhaling In onze drukke en veeleisende wereld verliezen we soms het contact met onszelf en raken we verstrikt in de chaos van het dagelijks leven. We zoeken…
Vitaliteit
10 april 2023

International Breathing Day

International Breathing Day Morgen, 11 april wordt World Breathing Day gevierd. Het is een jaarlijks wereldwijd evenement dat in het leven is geroepen door de International Breathwork Foundation om genezing…
adem yoga wandel retreat spanjeVitaliteit
27 maart 2023

Adem en Yoga retreat in Spanje

Veerkracht opdoen tijdens het Adem en Yoga retreat in Spanje Na het organiseren van een succesvolle retreat in september 2022 in de Ardennen hebben we besloten om de natuur er…