Over mij

Mindset, vitaliteit, veerkracht, ademhaling, voeding en vooral lachen en genieten zijn de onderdelen bij een coachingstraject van B-Me.

Als we altijd ons gevoel zouden volgen zouden we iedere dag dansend door het leven gaan.

Opvoeding, overtuiging, omgeving, voeding heeft ervoor gezorgd dat we uit balans raken. Dat is ook waar mijn verhaal begint en waarom energie en vitaliteit mijn leven veranderde.

Energie en vitaliteit weer op orde brengen.

Ik ben Ron Groot en vanaf mijn 28e levensjaar ondernemer en heb twee organisaties mogen opzetten en uitbouwen. Intensieve jaren waarin je als ondernemer alle facetten mag ondervinden. Leuke en minder leuke ervaringen, 25 jaar lang.

Enkele jaren geleden moest ik het laatste bedrijf verkopen omdat ik ernstig ziek was…. Ineens zonder aankondiging ….ernstig ziek. Dat was een onverwachte wending.

Weg waren mijn dromen, weg was mijn toekomst, tenminste dat dacht ik. De prognose was niet goed, ik besloot in een split second me er niet bij neer te leggen.

Nu, 7 jaar later…

Nu 7 jaar later kan ik terugkijken op een periode waarin ik immens veel heb geleerd over mezelf. Ik stond niet in mijn kracht, zag het structurele energie lek niet, waardoor mijn vitaliteit verdween en er ziekte voor terugkwam. Het medische pad heb ik nooit verlaten maar mijn eigen pad is steeds belangrijker geworden.

Door de juiste stappen te nemen, opnieuw energiek te zijn, te reflecteren, te groeien maak ik me geen zorgen over de toekomst, heb ik weer dromen, durf ik te dromen, geniet ik volop en heb ik nieuwe energie.

Ik zie mezelf als een voorbeeld hoe het anders kan en wil dat graag delen en anderen begeleiden op hun pad naar een groeimindset met meer energie en vitaliteit en een betere ademhaling. Als Buteyko ademcoach begeleid ik je in Eindhoven naar een betere ademhaling.

Ontdek mijn aanpak

Vitaliteitsblogs? There you go!

Uncategorized
18 september 2023

Stress reductie met ademen

https://youtu.be/Pin0Ez8bs58
familieopstelling inzichten eindhovenVitaliteit
21 augustus 2023

De Verhelderende Inzichten van een familieopstelling (Eindhoven)

De Verhelderende Inzichten van een familieopstelling in Eindhoven Familieopstellingen, een krachtige therapeutische methode, heeft de afgelopen jaren veel aandacht gekregen. Daarom wordt een familieopstelling gezien als een effectieve manier om…
beperkende gedachtenVitaliteit
19 juli 2023

Beperkende overtuigingen kunnen schadelijk zijn voor je gezondheid.

Beperkende overtuigingen kunnen schadelijk zijn voor je gezondheid. "Toxic beliefs can be hazardous to your health." Toxic beliefs ofwel beperkende overtuigingen zijn als kleine Gremlins die op je schouders zitten…