Over mij

Mindset, vitaliteit, veerkracht, ademhaling, voeding en vooral lachen en genieten zijn de onderdelen bij een coachingstraject van B-Me.

Als we altijd ons gevoel zouden volgen zouden we iedere dag dansend door het leven gaan.

Opvoeding, overtuiging, omgeving, voeding heeft ervoor gezorgd dat we uit balans raken. Dat is ook waar mijn verhaal begint en waarom energie en vitaliteit mijn leven veranderde.

Energie en vitaliteit weer op orde brengen.

Ik ben Ron Groot en vanaf mijn 28e levensjaar ondernemer en heb twee organisaties mogen opzetten en uitbouwen. Intensieve jaren waarin je als ondernemer alle facetten mag ondervinden. Leuke en minder leuke ervaringen, 25 jaar lang.

Enkele jaren geleden moest ik het laatste bedrijf verkopen omdat ik ernstig ziek was…. Ineens zonder aankondiging ….ernstig ziek. Dat was een onverwachte wending.

Weg waren mijn dromen, weg was mijn toekomst, tenminste dat dacht ik. De prognose was niet goed, ik besloot in een split second me er niet bij neer te leggen.

Nu, 7 jaar later…

Nu 7 jaar later kan ik terugkijken op een periode waarin ik immens veel heb geleerd over mezelf. Ik stond niet in mijn kracht, zag het structurele energie lek niet, waardoor mijn vitaliteit verdween en er ziekte voor terugkwam. Het medische pad heb ik nooit verlaten maar mijn eigen pad is steeds belangrijker geworden.

Door de juiste stappen te nemen, opnieuw energiek te zijn, te reflecteren, te groeien maak ik me geen zorgen over de toekomst, heb ik weer dromen, durf ik te dromen, geniet ik volop en heb ik nieuwe energie.

Ik zie mezelf als een voorbeeld hoe het anders kan en wil dat graag delen en anderen begeleiden op hun pad naar een groeimindset met meer energie en vitaliteit en een betere ademhaling. Als Buteyko ademcoach begeleid ik je in Eindhoven naar een betere ademhaling.

Ontdek mijn aanpak

Vitaliteitsblogs? There you go!

Buteyko ademhalingVitaliteit
29 maart 2024

Buteyko ademhaling: Een diepgaande duik in gezondheid

Buteyko ademhaling: Een diepgaande duik in gezondheid Ademhalen. Het is iets wat we doen zonder erbij na te denken, maar wat als ik je vertelde dat de manier waarop we…
psoas stress oefening ademenVitaliteit
27 februari 2024

Psoas, stress, pijn in de lage rug, in de heupen of in een bil.

Psoas, stress, pijn in de lage rug, in de heupen of in een bil. De Psoas, ook wel bekend als de grote lendenspier, is een van de grootste spieren in…
Psoas de spier van jouw ziel.jpgVitaliteit
14 februari 2024

Psoas de spier van jouw ziel

Waar ligt de Psoas? Diep in je lichaam bevindt zich de psoas, een spier (eigenlijk 3 spieren) die de verbinding vormt tussen je boven- en onderlichaam. De psoas loopt van…
Sending
User Review
0 (0 votes)
Comments Rating 0 (0 reviews)