Competentie ontwikkeling: de B-Me scan.

Competentie ontwikkeling met de B-Me scan

We hebben allemaal valkuilen en belemmeringen. Deze ontstaan vooral wanneer iemand gedrag ontwikkelt dat niet bij hem past. We noemen dit “aangeleerde gedrag”. Het ontwikkelt zich vaak tot een kwaliteit, maar onder druk blijkt deze aangeleerde kwaliteit, vaak niet effectief. Bovendien kost het meer energie dan gedrag dat iemand van nature vertoont.

Aangeleerd gedrag levert vaak een belemmering op voor de ontwikkeling van iemand zijn echte natuurlijke talenten. Zo zul je als je moeite hebt om de controle los te laten meestal ook moeite hebben om verantwoordelijkheden te delegeren. Het ontwikkelen van delegerend leiderschap zal zich dan niet snel ontwikkelen!

Met de B-Me scan laten we niet alleen zien welke belemmeringen jouw parten kunnen spelen maar we maken ook duidelijk waar de oorzaak ligt en waarom je  dat type gedrag, wat niet echt bij je past, hebt aangeleerd.

De B-Me scan laat jou zien of je jouw natuurlijke talenten herkent en hoe je deze talenten hebt ontwikkeld. Ook maken we zichtbaar tegen welke belemmeringen en valkuilen je kunt aanlopen zelfs wanneer je hiervan niet bewust bent.

De resultaten van de B-Me scan maakt veel inzichtelijk en gaat je helpen om je persoonlijke doelen te behalen. Hieruit kan een coachingstraject voor loopbaan ontwikkeling volgen. Competentie ontwikkeling is en wordt steeds belangrijker in onze stressvolle maatschappij. Wil je hier mee over weten stuur dan een mailtje of neem telefonisch contact op.

Kom in contact

Vitaliteitsblogs? There you go!

Psoas de spier van jouw ziel.jpgVitaliteit
13 mei 2024

Waar ligt de psoas?

Waar ligt de Psoas? Diep in je lichaam bevindt zich de psoas, een spier (eigenlijk 3 spieren) die de verbinding vormt tussen je boven- en onderlichaam. De psoas loopt van…
stress vitaliteit neus ademhalenVitaliteit
7 mei 2024

Vitaliteit, stress en door de neus ademen

Vitaliteit, stress en door de neus ademen We hadden gezamenlijke LinkedIn connecties. Dat was de aanzet om toch maar eens contact op te nemen. Een mooie 50 er die heel…
buteyko ademtherapeutVitaliteit
17 april 2024

Mijn Reis als Buteyko Ademtherapeut

Mijn reis als Buteyko ademtherapeut: Een persoonlijk perspectief Als Buteyko ademtherapeut stap ik elke dag in een wereld van adem. Een wereld waarin de simpele handeling van in- en uitademen…