Competentie ontwikkeling: de B-Me scan.

Competentie ontwikkeling met de B-Me scan

We hebben allemaal valkuilen en belemmeringen. Deze ontstaan vooral wanneer iemand gedrag ontwikkelt dat niet bij hem past. We noemen dit “aangeleerde gedrag”. Het ontwikkelt zich vaak tot een kwaliteit, maar onder druk blijkt deze aangeleerde kwaliteit, vaak niet effectief. Bovendien kost het meer energie dan gedrag dat iemand van nature vertoont.

Aangeleerd gedrag levert vaak een belemmering op voor de ontwikkeling van iemand zijn echte natuurlijke talenten. Zo zul je als je moeite hebt om de controle los te laten meestal ook moeite hebben om verantwoordelijkheden te delegeren. Het ontwikkelen van delegerend leiderschap zal zich dan niet snel ontwikkelen!

Met de B-Me scan laten we niet alleen zien welke belemmeringen jouw parten kunnen spelen maar we maken ook duidelijk waar de oorzaak ligt en waarom je  dat type gedrag, wat niet echt bij je past, hebt aangeleerd.

De B-Me scan laat jou zien of je jouw natuurlijke talenten herkent en hoe je deze talenten hebt ontwikkeld. Ook maken we zichtbaar tegen welke belemmeringen en valkuilen je kunt aanlopen zelfs wanneer je hiervan niet bewust bent.

De resultaten van de B-Me scan maakt veel inzichtelijk en gaat je helpen om je persoonlijke doelen te behalen. Hieruit kan een coachingstraject voor loopbaan ontwikkeling volgen. Competentie ontwikkeling is en wordt steeds belangrijker in onze stressvolle maatschappij. Wil je hier mee over weten stuur dan een mailtje of neem telefonisch contact op.

Kom in contact

Vitaliteitsblogs? There you go!

Vitaliteit
6 december 2023

werknemerswelzijn, productiviteit, vitaliteit en ademhaling workshop

Optimaliseer werknemerswelzijn en productiviteit met een vitaliteit en ademhaling workshop In de dynamische wereld van vandaag erkennen steeds meer bedrijven het belang van het werknemerswelzijn van hun werknemers. Een integrale…
ademhaling stressverminderingUncategorized
24 november 2023

De Verborgen Kracht van Ademhaling voor Stressvermindering

"Adem In, Adem Uit: De Verborgen kracht van ademhaling voor stressvermindering en een gezonder leven" In de drukte van het dagelijks leven vergeten we soms het belangrijkste, iets wat we…
coach mindset veranderenUncategorized
9 oktober 2023

Veranderen-mindset en coaching

Mindset coaching en veranderen Als je doet wat je deed dan krijg je wat je altijd kreeg…… Een uitspraak die alles te maken heeft met veranderen! Wil jij samen op…