Competentie ontwikkeling: de B-Me scan.

Competentie ontwikkeling met de B-Me scan

We hebben allemaal valkuilen en belemmeringen. Deze ontstaan vooral wanneer iemand gedrag ontwikkelt dat niet bij hem past. We noemen dit “aangeleerde gedrag”. Het ontwikkelt zich vaak tot een kwaliteit, maar onder druk blijkt deze aangeleerde kwaliteit, vaak niet effectief. Bovendien kost het meer energie dan gedrag dat iemand van nature vertoont.

Aangeleerd gedrag levert vaak een belemmering op voor de ontwikkeling van iemand zijn echte natuurlijke talenten. Zo zul je als je moeite hebt om de controle los te laten meestal ook moeite hebben om verantwoordelijkheden te delegeren. Het ontwikkelen van delegerend leiderschap zal zich dan niet snel ontwikkelen!

Met de B-Me scan laten we niet alleen zien welke belemmeringen jouw parten kunnen spelen maar we maken ook duidelijk waar de oorzaak ligt en waarom je  dat type gedrag, wat niet echt bij je past, hebt aangeleerd.

De B-Me scan laat jou zien of je jouw natuurlijke talenten herkent en hoe je deze talenten hebt ontwikkeld. Ook maken we zichtbaar tegen welke belemmeringen en valkuilen je kunt aanlopen zelfs wanneer je hiervan niet bewust bent.

De resultaten van de B-Me scan maakt veel inzichtelijk en gaat je helpen om je persoonlijke doelen te behalen. Hieruit kan een coachingstraject voor loopbaan ontwikkeling volgen. Competentie ontwikkeling is en wordt steeds belangrijker in onze stressvolle maatschappij. Wil je hier mee over weten stuur dan een mailtje of neem telefonisch contact op.

Kom in contact

Vitaliteitsblogs? There you go!

verbonden ademhalingVitaliteit
16 mei 2023

De kracht van verbonden ademhaling.

Kracht van verbonden ademhaling In onze drukke en veeleisende wereld verliezen we soms het contact met onszelf en raken we verstrikt in de chaos van het dagelijks leven. We zoeken…
Vitaliteit
10 april 2023

International Breathing Day

International Breathing Day Morgen, 11 april wordt World Breathing Day gevierd. Het is een jaarlijks wereldwijd evenement dat in het leven is geroepen door de International Breathwork Foundation om genezing…
adem yoga wandel retreat spanjeVitaliteit
27 maart 2023

Adem en Yoga retreat in Spanje

Veerkracht opdoen tijdens het Adem en Yoga retreat in Spanje Na het organiseren van een succesvolle retreat in september 2022 in de Ardennen hebben we besloten om de natuur er…