Herontdek in 1 dag jouw kracht en vitaliteit

Welkom bij ons exclusieve dagretreat, speciaal ontworpen voor ondernemers en leidinggevenden zoals jij. In de hectiek van een volle agenda en de dagelijkse druk van verantwoordelijkheid, schiet jouw eigen vitaliteit en gezondheid vaak tekort. Onze missie is om jou te helpen herontdekken hoe je stress kunt verminderen, inzicht kunt krijgen in je diepste drijfveren en effectiever kunt functioneren. Investeer een dag in jezelf en kom als herboren terug, in een bosrijke omgeving waar je helemaal tot rust komt.

  • Stressrelease
  • B-Me.scan
  • Familieopstelling
  • Ademtraining
  • Rust en balans tips

Werken aan jezelf

Laat je verrassen op een unieke locatie waar het om jou gaat. Een heerlijke lunch midden in de bossen, sparren en verdiepen, stress weg ademen, geen afleidingen, werken aan jezelf. We doen een  persoonlijkheidscan waarin onbewuste drijfveren duidelijk worden (Me.scan).
Een familieopstelling geeft extra inzicht in jouw gedrag. Met ademtraining gedurende de dag leer je weer te ontspannen, stress te vermijden en zelfs een ijsbad te lijf te gaan (optioneel).
Gun jezelf als ondernemer en leidinggevende een dag vol nieuwe inzichten en ervaringen. Ga weer naar huis met de handvaten om tot een betere ademhaling te komen!

Stressvrij ondernemen

Stress is een onvermijdelijk onderdeel van het ondernemerschap, maar het hoeft niet jouw welzijn te bepalen. Tijdens het dagretreat begeleiden we je met praktische tools en technieken om stress effectief te managen. Ontdek hoe je met ademhalingsoefeningen je geest kunt kalmeren en je focus kunt herwinnen.
Leer hoe je jouw werkdruk kunt verminderen zonder in te leveren op productiviteit. Ik deel bewezen strategieën waarmee jij grip krijgt op jouw agenda en weer ruimte vindt voor wat écht belangrijk is. Ervaar hoe het voelt om weer in balans te zijn, zowel mentaal als fysiek met nieuwe energie en nieuwe ideeën. Een persoonlijkheid test (Me.scan) maakt onderdeel uit van een dag retreat.

Wat zijn jouw bewuste en onbewuste drijfveren

Wat drijft jou werkelijk? Vaak zijn we ons niet volledig bewust van de krachten die ons handelen beïnvloeden. Tijdens dit onderdeel van het retreat duiken we diep in jouw bewuste en onbewuste drijfveren. Door middel van de B-Me.scan laat ik jou zien of je jouw natuurlijke talenten herkent en hoe je deze talenten hebt ontwikkeld. Ook maak ik zichtbaar tegen welke belemmeringen en valkuilen je kunt aanlopen, zelfs wanneer je hiervan niet bewust bent Met behulp van reflectie-oefeningen, coaching en interactieve sessies krijg je helderheid over wat jou motiveert en welke patronen jouw gedrag sturen. Deze inzichten helpen je niet alleen om effectiever te leiden, maar ook om keuzes te maken die beter aansluiten bij jouw kernwaarden en doelen. Ontdek jouw ware potentieel en leer hoe je dit kunt inzetten voor persoonlijke en professionele groei.

wie is buteyko

Een betere ademhaling

Wanneer je beter gaat ademhalen zul je meer rust ervaren. Je wordt niet alleen rustiger maar ook scherper en vitaler. Een correcte ademhaling door de neus en vanuit de buik zorgt voor een betere zuurstof en gasuitwisseling waardoor er in positieve zin veel veranderd in jouw metabolisme.
Een verbeterde ademhaling zorgt voor meer energie en beter slapen en dus meer energie hebben. Daarom besteden we tijdens de dag retreat een aantal keren aandacht aan de ademhaling.
Ook word je na de dag retreat als je dat wilt ondersteund bij jouw ademhaling. Dit doen we wanneer je gebruik maakt van de Glimp ademhulp.

Verbindend communiceren

Communicatie is de sleutel tot succes in iedere onderneming. Tijdens ons dag retreat leer je hoe je jouw communicatievaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen. Door beter te luisteren, empathie te tonen en effectief feedback te geven, kun je sterkere relaties opbouwen met jouw team, klanten en partners. We bieden praktische oefeningen en rollenspellen om jouw vaardigheden te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten. Met de technieken die je leert, kun je misverstanden voorkomen en meer impact maken met jouw boodschap, waardoor ondernemen of leiding geven weer leuk wordt.

yoga adem wandel retreat

Waarom jij deze kans niet mag missen

Dit dagretreat is een unieke kans om even uit de dagelijkse sleur te stappen en te investeren in jezelf. Het dagretreat is met maximaal 1 gelijkgestemde professionals, deel ervaringen en breid jouw netwerk uit. Ook wordt het dagretreat 1 op 1 gehouden. In een serene en inspirerende omgeving krijg je de rust en ruimte om aan jouw persoonlijke ontwikkeling te werken. Aan het einde van de dag ga je naar huis met nieuwe inzichten, hernieuwde energie en een duidelijk actieplan om jouw leven en werk in balans te brengen.

Neem de eerste stap naar een gezonder, gelukkiger en succesvoller leven. Schrijf je vandaag nog in voor ons dagretreat en geef jezelf de kans om te groeien en te bloeien!

Neem contact op

Vitaliteitsblogs? There you go!

corporate business coachingVitaliteit
12 juli 2024

Corporate of Business coaching

Corporate of Business coaching Wat is eigenlijk corporate of business coaching? Bij een traject corporate (business) coaching gaan we een transformatie traject aan. Middels 1 op 1 gesprekken ontdekken we…
buteyko auto immuun ziekteVitaliteit
23 mei 2024

Buteyko en auto immuunziekten

Buteyko en auto immuunziekten. Het valt me als Buteyko ademtherapeut op dat er de laatste maanden steeds vaker “auto immuunziekten” voorbij komen. Ook word ik als Buteyko ademtherapeut vaker en…
Psoas de spier van jouw ziel.jpgVitaliteit
13 mei 2024

Waar ligt de psoas?

Waar ligt de Psoas? Diep in je lichaam bevindt zich de psoas, een spier (eigenlijk 3 spieren) die de verbinding vormt tussen je boven- en onderlichaam. De psoas loopt van…