Coaching naar een vitale mindset

In deze snel veranderende tijd is de behoefte aan kwalitatieve coaches groter dan ooit. We staan 24/7 ‘aan’ en verliezen de verbinding met ons gevoel en onze intuïtie. We negeren de signalen van ons lichaam met langdurige stress, emotionele problemen en tal van gezondheidsklachten en zelfs ziekten tot gevolg.

Hoe zou het zijn als je zelf de regie terug kunt pakken, negatieve patronen kunt doorbreken en te vervangen voor een gezondere lifestyle en door beter te ademen, stress kunt verminderen?

Wil je weten hoe en waarom je dit zou willen bereiken, klik dan hier om direct contact op te nemen of lees verder.

Ademtechniek

Bij verkeerd ademen, ontstaan door angst en stress denken we al snel aan hyperventilatie. Het beeld is echter veel breder.

Lees hier hoe we Ademtechniek aanpakken

Koude techniek

Koud douchen en bruin vet aanmaken. Wat is de ware gedachte erachter?

Lees hier hoe we Koude techniek gebruiken

Persoonlijkheidstest Coaching

Competentie ontwikkeling

Herken jij je talenten? We zoeken het samen uit met een B-Me scan.

Lees hier wat de B-Me scan voor jou kan betekenen.

Mindset

Mindset is het engelse woord voor ‘overtuiging’ en het staat voor de manier waarop we kijken naar ons zelf en onze kwaliteiten.

Lees hier wat we met Mindset bedoelen

Als ademcoach en mindset coach in Eindhoven en Antwerpen begeleid ik je naar een vitale mindset!

Zit jij vast, wil je iets veranderen maar weet je niet precies hoe? Wil je daadwerkelijk gezonder leven, meer plezier hebben, vaker genieten, beter in je vel zitten, meer energie, minder in je hoofd dus meer naar je gevoel? Wil je jouw ademhaling weer rustig krijgen? Reageer dan direct!

Iedereen heeft wel eens momenten in zijn leven dat het even tegenzit. Energie wordt dan opgeslokt door factoren waar we geen of weinig grip op hebben. Niet alle gebeurtenissen zijn te beïnvloeden, de manier waarop we ernaar kijken wel. We kunnen bepaalde situaties wel voorkomen en leren om er anders mee om te gaan. Jouw ademhaling kan je daarbij helpen.

Als je meer energie hebt en weer vitaal bent ben je beter in staat om stress het hoofd te bieden. Je herstelt sneller waardoor je slechts een korte periode stress hebt. Beter ademen, minder stress, vitaliteit en meer energie zorgen er tevens voor dat je jouw immuunsysteem een boost geeft.

Ja dat wil ik!

Balans, energie, vitaliteit, beter ademen, stress verminderen.

Als je in balans bent is het leven weer leuk en ervaar je tegenslagen op een hele andere manier. Positief kijken naar het leven en zijn uitdagingen. Niet bang zijn voor wat nog kan komen maar nieuwsgierig zijn naar wat je nog mag beleven.

Wanneer je de juiste stappen onderneemt kom je erachter dat jouw zelf herstellend vermogen veel groter is dan je ooit wist. Door hier bewust van te zijn en eraan te werken zul je merken dat je gelukkiger, flexibeler en daadwerkelijk gezonder gaat leven. Als adem therapeut en mindset coach begeleid ik je naar een vitale mindset.

Ik geef je graag inzicht in een andere manier van denken en kijken naar jouw energie. Door middel van inzicht en reflectie wordt duidelijk waar jouw valkuilen en drijfveren zitten. Door beter te gaan ademhalen wordt je vitaler en energieker. Tastbare handvaten en concrete ademhalingsoefeningen gaan je daarbij helpen.

Klaar voor een nieuwe stap naar een positieve mindset, betere ademhalen, energie en vitaliteit, reageer hier?

ademcoach eindhoven

Vitaliteitsblogs? There you go!

verbonden ademhalingVitaliteit
16 mei 2023

De kracht van verbonden ademhaling.

Kracht van verbonden ademhaling In onze drukke en veeleisende wereld verliezen we soms het contact met onszelf en raken we verstrikt in de chaos van het dagelijks leven. We zoeken…
Vitaliteit
10 april 2023

International Breathing Day

International Breathing Day Morgen, 11 april wordt World Breathing Day gevierd. Het is een jaarlijks wereldwijd evenement dat in het leven is geroepen door de International Breathwork Foundation om genezing…
adem yoga wandel retreat spanjeVitaliteit
27 maart 2023

Adem en Yoga retreat in Spanje

Veerkracht opdoen tijdens het Adem en Yoga retreat in Spanje Na het organiseren van een succesvolle retreat in september 2022 in de Ardennen hebben we besloten om de natuur er…