Veerkracht opdoen tijdens het Adem en Yoga retreat in Spanje

Na het organiseren van een succesvolle retreat in september 2022 in de Ardennen hebben we besloten om de natuur er meer bij te betrekken. Samen met jou willen we het komende retreat van 24 tot en met 28 mei in Spanje tot een veerkrachtige ervaring maken.

Tijd nemen voor jezelf en “opgeladen” terugkomen. De dag beginnen we met een Sun Hatha yogales in de buitenlucht terwijl de zon opkomt. Tijdens deze 5 daagse retreat in het binnenland van Alicante in de prachtige natuur van Relleu zijn de kernwoorden “een dieper bewustzijn”, “veerkracht”, “keuzes maken van uit je hart” en “intens durven voelen”.
Deze verdieping ervaar je in adem en yoga sessies, tweemaal per dag yoga en prachtige wandelen in de omgeving van Relleu. (zie: wandelen in Relleu) Beweging en rust is de combinatie om nieuwe energie op te doen. s’ Avonds eindigen we met een herstellende restorative yoga of yin practice met de focus op jouw bindweefsel en het loslaten.

Ademcoaching

Ook de ademsessies die we dagelijks doen, gaan je helpen op weg naar meer veerkracht. Ademsessies die je tot rust brengen en helpen om weer vanuit de buik te ademen. Weg van hyperventilatie waar 85% van de mensen wel eens mee te maken hebben.
Ademtraining die je leert om met behulp van je eigen ademhaling rust en verandering teweeg te brengen. Leren te ademen vanuit de buik en op een veel lagere frequentie dan dat je gewend bent.

yoga adem retreat spanjeMaaltijden

De maaltijden, lunches en diners zijn gezond. Veel groenten de de mogelijkheid om vegetarisch te eten gebaseerd en geïnspireerd op de keuken van Yotam Ottolenghi.

Praktisch:

Logies: Je verblijft 4 nachten/5 dagen in een prachtig landhuis in Spanje, midden in de bergen, waar je de kamer deelt met een andere deelneemster.
De groep is klein: maximum 8 deelnemers zodat een persoonlijke, betrokken en warme aanpak mogelijk is.

Coaches:

Je wordt tijdens deze retreat begeleid door:
– Joelle Hellebaut, stress en burn-out, carriere en mindset coach alsook yoga docente bij Joelleflow.com
– Ron Groot, adem en mindset- en vitaliteitscoach bij B-me.nl en Buteyko therapeut

Heb je interesse en wil je de prijs weten?
Heb je interesse en wil je meteen reserveren zodat je zeker bent van je plaats?
Wil je meer informatie dan kan dat via: contact opnemen

Sending
User Review
0 (0 votes)
Comments Rating 0 (0 reviews)