Vitaliteit, stress en door de neus ademen

We hadden gezamenlijke LinkedIn connecties. Dat was de aanzet om toch maar eens contact op te nemen. Een mooie 50 er die heel zijn leven als ondernemer hard heeft gewerkt.

Waar wil je naar kijken vroeg ik aan R, zijn naam blijft uiteraard anoniem?

Kwetsbaarheid

Na 30 jaar ondernemen wil ik toch wel eens kijken naar bepaalde onderdelen van mijn leven. Mooi om te horen dat een doorgewinterde ondernemer en handelsman naar zijn eigen kwetsbaarheid wil kijken. We bespraken oorzaak en gevolg van persoonlijke belevenissen en hoe hij die beleefde. We deden een familie opstelling zodat hij beter kon reflecteren en daardoor zijn eigen visie leerde beoordelen. Het onderdeel verbindend communiceren en ook aandacht schenken aan de andere partij, privé en zakelijk. Het ego leren waarderen maar niet altijd op nummer 1 zetten.

We spraken over waarden en normen en wat voor hem echt belangrijk is. Stress en het bewaken van grenzen, beter ademen en aan stress reductie werken.

Mooi om te zien dat het coachtraject zoveel kan opleveren en R echt in beweging komt. Klaar voor nog eens 40 jaar leven, beleven en doorgroeien. We zitten nog steeds in ons coachtraject en ik waardeer de persoon R om wie hij is en het vertrouwen dat hij geeft in het coach traject. Dankjewel voor het vertrouwen.

Wil jij ondernemer of CEO ook eens naar onderdelen in jouw leven kijken? Vitaliteit waaronder beter ademen in jouw hectische leven integreren neem dan eens contact op. Het komt je gezondheid, veerkracht en balans ten goede.