Een familieopstelling biedt inzicht in jouw gedrag en jouw reactie daarop.

Gebeurtenissen uit het verleden bepalen vaak hoe we op situaties reageren. Situaties uit het verleden hebben direct invloed op wie we zijn, wat we doen en hoe we reageren. Dit alles heeft veel te maken met het familiesysteem waar we deel van uit maken en in opgroeiden. Meestal hebben we het niet eens in de gaten en worstelen we jaren met de “waarom” vraag? Waarom is mijn mindset altijd negatief? Waarom voel ik mij nooit fit en vitaal? Waarom heb ik voor een bepaalde partner gekozen? Het inzichtelijk maken van jouw gedrag door te kijken naar jouw opstelling in de familie en het gezin kan veel problemen oplossen. Plotseling zie je dat een dominantie vader nooit aanwezig was, of een broer of zus altijd op de voorgrond stond. Ineens wordt duidelijk waarom je jezelf wegcijfert en altijd in de schaduw leefde?
Hoe keken je ouders naar elkaar en was er tijd voor elkaar en harmonie in het gezin?
Met een familieopstelling kun je patronen doorbreken, daarom maak ik het vrijwel altijd onderdeel van mijn coaching trajecten. Ik doe dat in alle rust in Eindhoven en Antwerpen met behulp van ludieke poppetje die de leden van het gezin vertegenwoordigen. Op een veilige en vertrouwde wijze stel jij jouw familie opstelling samen.

Inzicht en veranderen

Het is mooi om te zien dat er iets veranderd als je een andere positie inneemt. Die andere positie innemen kun je pas doen als je bewust bent. Het is de ideale manier om in beweging te komen en veranderingen in jouw leven tot stand te brengen. Andere patronen volgen en verlost worden van persoonlijk lijden, relatieproblemen en verstoringen in jouw leven. Een familieopstelling kan voelen als een bevrijding waardoor je weer kracht vindt en waardoor je de weg naar meer geluk en vitaliteit hebt gevonden. De familieopstelling is een veilige en verhelderende manier om tot inzicht te komen omdat je van een afstandje naar jezelf en je omgeving kijkt.

Voor wie is een familieopstelling?

Als je regelmatig in dezelfde valkuilen stapt en het niet lukt om die te veranderen is een familieopstelling uitermate geschikt. Kost het je energie omdat je vaak boos of verdrietig bent en heb je daardoor vaker conflicten? Vlucht je in extreem hard en vaak werken en heb je moeite om jouw grenzen en keuzes aan te geven? Een familieopstelling gaat je inzicht en antwoorden geven. Een familieopstelling is een cadeau wat je jezelf geeft en helpt je om de rest van je leven keuzes te maken vanuit je hart, keuzes die je helpen om weer fit en vitaal te worden. Het helpt je om het leven te leiden wat jou toekomt.

Wil je meer informatie dan kan dat via: contact opnemen