Workshop ademen

Bel of mail nu voor de laatste plaatsen!

Workshop ademen.

“Breathe in deeply to bring your mind home to your body.”
(Thich Nhat Hanh)

In de westerse wereld zijn we allemaal druk met onze baan, de kinderen, onze relatie, etc.. Stress is een belangrijk onderdeel in ons leven en hoe fijn zou het zijn als we daar beter mee om kunnen gaan. Beter ademen kan de eerste stap zijn om minder stress en meer vitaliteit te ervaren.
Als Buteyko ademcoach leer ik je in deze adem workshop (basis):

 • Het verschil tussen een mond- en een neusademhaling.
 • Ik leer je om beter te ontspannen middels je ademhaling.
 • Wat is de kracht van koolzuur (CO2) bij je ademhaling.
 • Wat is het voordeel van de de Buteyko ademhaling.
 • Hoe ontspan ik mijn middenrif?
 • Wat is mijn Nervus Vagus?
 • Hoe ontspan ik mijn PSOAS?
 • Hoe is jouw adempatroon en hoe kun je die verbeteren.

Ik verzorg regelmatig ademhaling workshops waarbij ik je uitleg hoe je jouw ademhaling kunt verbeteren en hoe het komt dat je disfunctioneel bent gaan ademen. In 2,5 uur leer ik je de basics om tot een betere ademhaling te komen. Wil je wat verder gaan dan organiseer ik ook een workshop in de vrije natuur of een Yurt waar we alles in praktijk brengen en veel aandacht besteden aan de verschillende ademhalingsvormen.

Een mix van theorie en praktijk geven jou tijdens deze workshop inzicht in de mogelijkheden die er zijn om jouw ademhaling te verbeteren. Je leert om door middel van jouw ademhaling, vitaler, weerbaarder, wendbaarder en rustiger te worden. Wordt stress de baas door middel van je ademhaling en verbeter je gezondheid. Na de workshop kun je zelf aan de slag met de aangereikte oefeningen om tot een betere ademhaling te komen. Persoonlijke begeleiding na de workshop en 1 op 1 coaching is ook mogelijk.

In Eindhoven en Nuenen.
Prijs: van € 129,- voor € 99,- (inkl. btw, zakelijke factuur mogelijk)

Nieuw!

Aan de slag met je ademhaling (stap 2)ademen stress natuur

Iedere maand is er een ademsessie in de natuur. In een kleine groep midden in de natuur gaan we ademen, beleven, tot rust komen met ademen als basis. Wil je erbij zijn schrijf dan snel in er zijn maar 6 plaatsen. We zullen kort de basics behandelen waardoor je exact weet hoe je met behulp van je middenrif tot een buikademhaling komt. Daarna gaan we aan de slag om uiteindelijk tot een verbonden ademhaling te komen.

Je zult ervaren hoe je jouw eigen ademhaling kunt inzetten om tot een enorme stress release te komen.

Voor beiden workshops is het van belang dat je gezond bent, mocht je een hoge bloeddruk hebben of onregelmatige hartslag laat het dan vooraf even weten.

  Ik woon in:

  NederlandBelgie

  workshop ademen
  workshop ademhaling

  Vitaliteitsblogs? There you go!

  Vitaliteit
  6 december 2023

  werknemerswelzijn, productiviteit, vitaliteit en ademhaling workshop

  Optimaliseer werknemerswelzijn en productiviteit met een vitaliteit en ademhaling workshop In de dynamische wereld van vandaag erkennen steeds meer bedrijven het belang van het werknemerswelzijn van hun werknemers. Een integrale…
  ademhaling stressverminderingUncategorized
  24 november 2023

  De Verborgen Kracht van Ademhaling voor Stressvermindering

  "Adem In, Adem Uit: De Verborgen kracht van ademhaling voor stressvermindering en een gezonder leven" In de drukte van het dagelijks leven vergeten we soms het belangrijkste, iets wat we…
  coach mindset veranderenUncategorized
  9 oktober 2023

  Veranderen-mindset en coaching

  Mindset coaching en veranderen Als je doet wat je deed dan krijg je wat je altijd kreeg…… Een uitspraak die alles te maken heeft met veranderen! Wil jij samen op…